Tittelnr | 0658790
|
---|---|
Tittel | |
Forfattar | |
Medvirkande | |
Språk | |
Utgjeve | |
Omfang | 200 s. : kol. ill.
|
Opplysningar | Har register
. - Én er glad i å lage mat, den andre er glad i å spise mat. Nå har Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen slått seg sammen og foretatt en kulinarisk rundreise i Norge og verden. De har blant annet besøkt Nord-Norge, Vestlandet, Tokyo, New York, Napoli, Mexico og Barcelona på jakt etter kunnskap om maten de spiser, råvarene de produserer, gode restauranter og dyktige kokker. Enkle, gode retter og råvarer er i fokus. Duoen deler tips, råd og selvsagt oppskriftene de har samlet på veien, på retter som Bresse-kylling, snegler, sushi og taco. Omtalen er utarbeidet av BS.
. - 449 kr
|
Emne | |
Sjanger | |
Dewey | |
ISBN | 978-82-489-2046-5 (ib.) : 449 kr
|
Hylleplass |