Vis alltid denne fanen
Tittelnr
0664665
Tittel
Mat for hjertet
Forfatter
Lindberg, Fedon A. 1962-
Medvirkende
Breistein, Tove (pht)
Språk
bokmål
Utgitt
Oslo : Cappelen Damm , 2018
Omfang
201 s. : kol. ill.
Opplysninger
På omslaget: 9 steg til et sunt hjerte, oppnå lavere kolesterol, blodtrykk og blodsukker, 100 oppskrifter på hjertevennlig mat . - Undertittel på omslaget: La maten være din medisin . - Har du fått beskjed av legen om at du har for høyt kolesterol, blodsukker eller blodtrykk? Les om hvordan du kan spise riktig og få verdiene dine ned på et gunstig nivå. Du finner 100 hjertevennlige retter basert på middelhavskostholdet, som er kåret til verdens sunneste. Maten er basert på grønnsaker, bær, avokado, nøtter, fisk, skalldyr, kjøtt, belgfrukter, olivenolje, friske urter og sjokolade. Vin er også tillatt. Dette er maten som forebygger hjertesykdom og reparerer betennelser. Det er enkelt, trygt og sunt, smaker nydelig og egner seg til hele familien. I boken finner du også informasjon om hvordan kolesterol virker i kroppen, hvordan du finner ut om du har risiko for å få hjerte- og karsykdom, og hva du kan gjøre for å styrke hjertet ditt ytterligere. Hjertevennlig middelhavsmat reduserer kolesterol, blodtrykk og blodsukker forebygger hjertesykdom og reparerer betennelser er enkelt, trygt, sunt og godt
Emner
Diett
Hjerte- og karsykdommer
Sjanger
Kokebøker
Dewey
641.56311
Nettressurser
media.boknett.no (image/jpeg)
ISBN
978-82-02-59801-3 (ib.) : Nkr 399.00
Hylleplass
641.5631 LIN