Burgerboka
Tarje Haakstad & Panos KonstantinidisHaakstad, Tarje
Bok Bokmål utgitt cop. 2013 Kokebøker
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: q 641.82 HAA)
(sortering: q 641.82 HAA)
*0010627550 *003NO-LaBS *00520211116211143.0 *007t *008131203s2013 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-93053-20-0$qib.$c299 kr *035 $a(NO-LaBS)9987705(bibid) *08274$qNO-OsBA$a641.82$25 *090 $bq$c641.82$dHAA *1001 $aHaakstad, Tarje$d1973-$6(NO-LaBS)627550-1$_27025700 *24510$aBurgerboka$cTarje Haakstad & Panos Konstantinidis *260 $a[Oslo]$bKontur$ccop. 2013 *300 $a159 s.$bill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn$0(NO-LaBS)627550-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)627550-2 *5058 $aHar innholdsfortegnelse *5208 $aHamburgeren er en matrett med ikonisk status. Teamet bak restauranten Døgnvill Bar & Burger presenterer her sine beste oppskrifter, smakskombinasjoner og tilberedningstips. Boka inneholder både klassiske og mer utradisjonelle oppskrifter, blant annet kylling-, lam- og vegetarburgere. I tillegg får du oppskrifter på tilbehør, sauser, brød, desserter og milkshaker. Gjennomillustrert. *599 $a299 kr *650 4$aHamburgere$_26917400 *650 4$aMatlaging$9nob$_10114000 *65007$aKjøttretter$9nob$2Bokbasen AS$_31687500 *65007$aSmåretter$9nob$2Bokbasen AS$_31645400 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aKonstantinidis, Panos$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)627550-2$_27025800 ^