Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2002 . - Bok . - 512 s.
Bokmål
Hylleplass:
338.19 CHR
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, Magasin U2 2002På hylla 338.19 CHR
Hvem bestemmer matkvaliteten?
Hvem bestemmer over maten din?
Hvor stor makt har konsernenes globalisering i forhold til den folkelige motstandens krav og alternativer?
Hvordan virker verdens handelsorganisasjon WTO og WTO-forhandlinger?

Disse og tilgrensende problemstillinger retter forfatteren et skarpt søkelys mot i denne boka.

"Makt over maten" er også et oppslagsverk om hvordan WTO virker.

Forfatteren Helge Christie driver sammen med familien slektsgarden i Tolga og produserer økologisk mjølk og kjøtt. Han har universitetsbakgrunn i biologi og sosiologi, og har tidligere skrevet to andre bøker om mat og WTO: "Mat miljø utvikling" (1994 ) og "Mat og globalisering" (1998).

Han har hatt forskningsoppdragi forbindelse med ny bioteknologi i landbruket, har arbeidet i GATT WTO-kampanjen siden 1990 og som frilansjournalist.

Forfatteren er styreleder i Oikos - økologisk landslag, varamedlem til styret i Norges Bondelag og nestleder i Økomat Røros BA. Han var leder for hovedkomiteen for Det III. internasjonale symposiet for bærekraftig landbruk og bygdeutvikling, Røros 1995.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Makt over maten : hvordan virke
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom