Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2012 . - Bok . - 248 s.
Bokmål
Sjanger:
Hylleplass:
641.6 ECK
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
2Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla 641.63 ECK
Boken inneholder beskrivelse av over 40 ville vekster som passer til det nordiske kjøkken, alt fra bjørk og brennesle til løvetann, ramsløk og tang. Boka har mer enn 200 oppskrifter og mange tips til variasjoner. Her finner vi tips til middagsretter, supper, kaker, snaps og teblandinger. Vi får også vite når det er best å plukke de forskjellige rettene, og hvordan de best oppbevares.

Side
Tilbake til naturen3
Innledning7
Bjørk17
Bjørnebær23
Blæretang27
Brennesle33
Bringebær43
Bøk45
Eik49
Eple53
Fiol59
Geitrams69
Gjøkesyre71
Gran77
Gulmaure85
Hagtorn89
Hasselnøtt91
Hundekjeks97
Kornvalmue99
Kvann101
Lind105
Løkurt111
Løvetann113
Meldestokk119
Myske123
Nyperose127
Pepperrot139
Pil141
Plomme145
Pære155
Ramsløk159
Reinfann169
Rogn171
Ryllik177
Salturt179
Skvallerkål183
Slåpetorn189
Sopp197
Strandkål213
Svarthyll219
Tindved227
Tusenfryd231
Valnøtt233
Litteraturliste245
Register246
Takk248

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Naturens spiskammer : høst av n
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom