Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2016 . - Bok . - 207 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
En verdensmester i kokkekunst har lyst til å kose seg litt ekstra i helgen. Hva lager han da? I denne boka deler Ørjan Johannessen sine beste oppskrifter på helgemat som kan serveres til familie og venner. Han har satt sammen en rekke helgemenyer med nesten 100 oppskrifter til sammen. Her er tradisjonsmat og internasjonal mat med varierende vanskelighetsgrad og tidsbruk. I tillegg deler Johannessen for første gang essensen i smakene fra vinnerrettene i den internasjonale kokkekonkurransen, Bocuse d'Or. Ørjan Johannessen jobber som kokk ved Bekkjarvik Gjestgiveri på Austevoll i Hordaland. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje På hylla q 641.5 JOH
En verdensmester i kokkekunst har lyst til å kose seg litt ekstra i helgen. Hva lager han da? I denne boka deler Ørjan Johannessen sine beste oppskrifter på helgemat som kan serveres til familie og venner. Han har satt sammen en rekke helgemenyer med nesten 100 oppskrifter til sammen. Her er tradisjonsmat og internasjonal mat med varierende vanskelighetsgrad og tidsbruk. I tillegg deler Johannessen for første gang essensen i smakene fra vinnerrettene i den internasjonale kokkekonkurransen, Bocuse d'Or. Ørjan Johannessen jobber som kokk ved Bekkjarvik Gjestgiveri på Austevoll i Hordaland. Omtalen er utarbeidet av BS.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Endelig helg : verdens beste he
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom