Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
Nesøya : Zebra , [2023] . - Bok . - 143 sider
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Denne praktiske boka gir deg en god innføring i grunnleggende teknikker for matlaging i airfryer. Her finner du oppskrifter på alt fra kjøttretter og grillet mat til sprøstekter kikerter og squash, og søte fristelser som cookies, kaker og muffins - alt tilberedt med minimale mengder fett eller olje. Frokost, snacks, grillet, stekt, fritert, sideretter, småretter, søtsaker og desserter - dette er den eneste airfryerkokeboka du trenger! Du kommer til å bli overrasket over hvor raskt og enkelt det er å trylle frem de lekreste retter med en airfryer.
Hylleplass:
641.77 HAR
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla 641.77 HAR
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Grunnleggende matlaging i airfr
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom