Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
Oslo : Gyldendal , [2024] . - Bok . - 191 sider
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
DIGG THAI er en uhøytidelig og frisk inngang til thaikjøkkenets smaker og retter. Warunee lager hverdagsmat og viser deg hvordan det skal gjøres på sin Instagram- og TikTok-konto. Hun er opptatt at det skal være enkelt, og at du skal få oppskrifter på velsmakende hverdagsmat. Hun deler også matopplevelser fra sin barndom i kjøkkenet hos sin mor og bestemor. Ettersom Warunee har bodd i Norge i hele sitt liv, er hun opptatt av og vet hva nordmenn liker og har lyst til å lage. Og hun deler selvfølgelig sin vri på fredagstacoen og andre gøyale retter som har blitt superpopulære på nettet. Alle rettene i boka er laget med ingredienser som du enkelt får tak i. Det lille knippet med sauser og krydder som du kanskje ikke har fra før, finner du i en velassortert dagligvarebutikk. Warunee Bolstad (f. 1985) er oppvokst i et restaurantkjøkken og er selv en selvlært habil kokk. Dette er hennes første kokebok. Tidligere har hun skrevet to bøker om strikking.
Hylleplass:
641.59593 BOL
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

  Reserveringer :8
NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerUtlånt til 28/10/2024 641.59593 BOL
2Sølvberget, 3. etasje FagbøkerTil avhenting 641.59593 BOL
3Madla bibliotek, Voksenavdelingen FagbøkerUtlånt til 7/10/2024 641.59593 BOL
DIGG THAI er en uhøytidelig og frisk inngang til thaikjøkkenets smaker og retter. Warunee lager hverdagsmat og viser deg hvordan det skal gjøres på sin Instagram- og TikTok-konto. Hun er opptatt at det skal være enkelt, og at du skal få oppskrifter på velsmakende hverdagsmat. Hun deler også matopplevelser fra sin barndom i kjøkkenet hos sin mor og bestemor. Ettersom Warunee har bodd i Norge i hele sitt liv, er hun opptatt av og vet hva nordmenn liker og har lyst til å lage. Og hun deler selvfølgelig sin vri på fredagstacoen og andre gøyale retter som har blitt superpopulære på nettet. Alle rettene i boka er laget med ingredienser som du enkelt får tak i. Det lille knippet med sauser og krydder som du kanskje ikke har fra før, finner du i en velassortert dagligvarebutikk. Warunee Bolstad (f. 1985) er oppvokst i et restaurantkjøkken og er selv en selvlært habil kokk. Dette er hennes første kokebok. Tidligere har hun skrevet to bøker om strikking.

Digg thai : enkel thaimat fra Warunees kjøkken


av Warunee Bolstad (foto: Studio Dreyer Hensley)
Bok utgitt 2024
Ingen ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.59593 BOL)
Bestill Husk denne

Et år med broderi : skap unike klær og tilbehør inspirert av årstidene


av Warunee Bolstad
Bok utgitt 2022
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 746.44 BOL)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Digg thai : enkel thaimat fra W
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom