Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
Leikanger : Skald , 2024 . - Bok . - 319 sider
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Den erfarne gartner-gastronomen Elisabeth Fagerland har i denne boken samlet enkle, varierte og spennende hverdagsretter fra hele verden, laget med norske, kortreiste grønnsaker i sesong. I tillegg viser hun oss hvordan enkel kunnskap om grunnsmakene, tekstur og farger kan gjøre oss tryggere og mer fleksible på kjøkkenet.Her lærer du hvordan du lett kan å oppfylle både kostholdsråd og bærekraftsmål, samtidig som boka hjelper deg å handle mer lokal mat, noe som gir økt norsk selvforsyning. Oppskriftene i boka er sortert etter sesong og grønnsak, og er tilpasset slik at den fungerer om du bor langt i nord eller sør i landet. Rettene er grønnsakssentrert, men Fagerland har også tatt med et knippe oppskrifter med kjøtt og fisk.
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

  Reserveringer :4
NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerUtlånt til 16/10/2024 q 641.5 FAG
2Sølvberget, 3. etasje FagbøkerBestilt q 641.5 FAG
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Sesongkokeboka : sunn, ren og k
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom