Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Bilde mangler
354 s.
Katalogisert etter omslaget . - Har innholdsfortegnelse, ordliste, register . - 499 kr
978-82-8188-107-5 : 499 kr
0602967
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 1. etasje Bokhus 1På hylla q 641.5948 RED

The Noma guide to fermentation : foundations of flavor


av Rene Redzepi (Rene Redzepi and David Zilber)
Bok utgitt 2018
Ingen ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.4 RED)
Bestill Husk denne

Noma : tid og sted i nordisk kokekunst


av Rene Redzepi (René Redzepi ; [fotografier av Ditte Isager ; oversatt av Ellen K. Berg og Ingrid Espelid Hovig])
Bok utgitt 2011
Ledig (Avd.: Sølvberget, 1. etasje - Plassering: Bokhus 1 q 641.5948 RED)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Noma : tid og sted i nordisk ko
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom

Fra trefflista