Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
119 s.
Har register . - Grytebrødmetoden er en enkel måte å bake brød på. Deigen skal ikke eltes, bare røres sammen. Grytebrød har lang hevetid og steking på høy temperatur i en glovarm gryte med lokk. Da får deigen mulighet til å heve før den sprø skorpen dannes. I denne boken finner du oppskrifter på mange typer brød: brød med fullkorn og kjerner, lyse brød, nøttebrød og krydderbrød, fruktbrød og grønnsaksbrød, rugbrød og brød som stekes uten gryte. Oppskriftene er forklart trinn-for-trinn. I tillegg er det baketips, noen oppskrifter på tilbehør og nyttig informasjon om blant annet surdeig, meltyper og gjær. . - 299 kr
978-82-02-50293-5 : 299 kr
0645268
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
3Sølvberget, 3. etasje FagbøkerUtlånt til 5/1/2025 q 641.815 SKA
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Eltefritt grytebrød
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom