Kulturfond
. - I form av et brev til en tenkt datter skriver Anne Bitsch om kvinners lengsel etter frihet. Med utgangspunkt i sin egen historie og forskning drøfter hun tema som kroppslig sårbarhet, ansvar, skam og hvordan man kan reise seg etter overgrep. Med #metoo og #jegharopplevd har vi som samfunn fått større bevissthet rundt seksuell trakassering og vold. Men hvor frigjørende er det egentlig å stå fram med sine historier i offentligheten? Hvilket potensial for fortsatt undertrykking oppstår idet historiene overtas av media og rettssystemet? Hvordan kan kampen tas videre? Dette er en en bok om raseriet over å bli fortalt at man er likestilt og har alle muligheter, men erfare at dette definitivt ikke gjelder med hensyn til det mest intime vi har - vår seksualitet. Først og fremst er det et kampskrift for tillit mellom menn og kvinner, som oppfordrer alle kvinner til å stole på sine drømmer og sitt begjær.
I form av et brev til en tenkt datter skriver Anne Bitsch om kvinners lengsel etter frihet. Med utgangspunkt i sin egen historie og forskning drøfter hun tema som kroppslig sårbarhet, ansvar, skam og hvordan man kan reise seg etter overgrep.
Med #metoo og #jegharopplevd har vi som samfunn fått større bevissthet rundt seksuell trakassering og vold. Men hvor frigjørende er det egentlig å stå fram med sine historier i offentligheten? Hvilket potensial for fortsatt undertrykkelse oppstår idet historiene overtas av media og rettssystemet? Hvordan kan kampen tas videre?
Dette er en bok om raseriet over å bli fortalt at man er likestilt og har alle muligheter, men erfare at dette ikke gjelder det mest intime vi har - vår seksualitet. Men først og fremst er det et kampskrift for tillit mellom menn og kvinner, som oppfordrer alle kvinner til å stole på sine drømmer og sitt begjær.