Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
313 s.
1. utg.: Oslo : Cappelen Damm, 2008 med tittel: Den store pølseboka . - Me kan eta pølser til dei utrulegaste anledningar,og glede oss til ei god pølsefest. Pølse er fourtsigbart, trygt, kjent og kjært. Det blir fleire og fleire lokale pølsemakarar som produserar makalaust gode pølser. I denne pølseboka vil ogso du bli pølseentusiast - pølseelskar. I denne boka vil du finne fakta om pølser, tarmar, krydder, feitt, ernæring og kjøt. Du vil ogso finne gode løysingar på korleis du kan få til spenstige pølser. Meistaren og budeia syner deg korleis du skal få dine pølser gode for deg. Å laga pølser er enkelt, forførande godt og gjev deg meistringskjensle langt inn i ryggmargen. Boka gjev deg ogso inspirerande oppskrifter på korleis du kan laga matrettar med pølser. Gle deg til å bli din eigen pølsemakar! Bodil Irene Gunnarsdotter Nordjore
978-82-99849-23-4 : Nkr 499.00
0764758
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla q 641.66 JAC
Det er en kjensgjerning av nordmenn er glad i pølser. Vi spiser faktisk mellom 50 og 60 000 tonn i året. Første del av denne boka er en faktadel som omhandler pølser fra nær og fjern.  Deretter får leseren vite hvordan egne pølser kan lages, og man får tips til oppskrifter på pølseretter med mye smak og sunt tilbehør.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Den gode pølseboka : fakta om p
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom