Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
255 sider
Finnes det noen som ikke elsker sjokolade? Vi spiser det som godteri, vi drikker kakao på tur, vi gir bort konfekt i gave. Vi serverer sjokoladekake i barnebursdagen og spiser sjokoladepudding til dessert. Enten du er proff eller amatør på kjøkkenet, lager du ganske sikkert stadig vekk mat med sjokolade hele tiden. I Sjokoladeboka har Sverre Sætre brukt all sin sjokoladekunnskap til å lage den definitive kokeboka om sjokolade på norsk. Her har Sverre samlet det han selv mener er de aller beste oppskriftene på de beste og viktigste sjokoladerettene - fra hverdagsfavoritter som cookies og varm sjokolade til kompliserte kakeklassikere som Saint Honoré og Sarah Bernhardt. Sætre forklarer hvorfor nettopp disse oppskriftene er så gode, viser hvordan du skal gå fram for å tilberede dem riktig, og foreslår alternativer eller variasjoner for dem som vil utforske videre. Illustrerte steg-for-steg-forklaringer tar deg gjennom alle vanskelige punkter i oppskriftene. Resultatet er en overdådig, praktisk og fristende grunnbok - like nyttig enten du er nybegynner eller feinschmecker. Sjokoladeboka er drømmeboka for alle som liker sjokolade. Sverre Sætre er Norges fremste og mest folkekjære konditor, kjent fra TV-serier, avisspalter og en rekke bestselgende og prisbelønte kokebøker. I tillegg er han Norges kanskje største sjokoladeekspert: I over to tiår har han arbeidet profesjonelt med sjokolade - på kokkelandslaget, på noen av landets fremste restauranter og på sitt eget nyskapende konditori i Oslo.
978-82-328-0293-7 : Nkr 499.00
0772651
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerTil henteavdeling q 641.6374 SÆT
2Sølvberget, 3. etasje FagbøkerPå hylla q 641.6374 SÆT
Sjokolade blir brukt i mange sammenhenger og i ulike former, som snacks, godteri, i kaker og desserter, vi drikker den og den blir brukt som gave. I denne boka har Sverre Sætre samlet det han mener er de perfekte oppskriftene på de viktigste sjokoladerettene. Han forklarer hvorfor nettopp disse 70 oppskriftene er så gode, og han forklarer steg for steg hvordan man skal gå fram for å tilberede dem riktig. Boka inneholder også en sjokoladeskole som forklarer om produksjon og historie, kakaoprosent, sjokoladeslag og mye mer. Omtalen er utarbeidet av BS.

Bakeboka


av Sverre Sætre (matfoto: Ingvar Eriksson)
Bok utgitt 2013
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.815 SÆT)
Bestill Husk denne

Den store norske kakeboka


av Sverre Sætre (matfoto: Ingvar Eriksson ; øvrige fotografier: Sigurd Fandango)
Bok utgitt 2010
Ingen ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje 641.865 SÆT)
Bestill Husk denne

Det søte norske : tradisjoner fra Sverres nye norske konditori


av Sverre Sætre (Illustratør: Christian Brun)
Bok utgitt 2009
Ledig (Avd.: Finnøy bibliotek - Plassering: Fagbøker 641.86)
Bestill Husk denne

Frukt og bær : en kokebok


av Sverre Sætre (foto: Lars Petter Pettersen)
Bok utgitt 2016
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje q 641.64 SÆT)
Bestill Husk denne

Sjokoladeboka


av Sverre Sætre (foto: Tommy Andresen)
Bok utgitt 2019
Ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker q 641.6374 SÆT)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Sjokoladeboka
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom