Dette er boken Ida har gledet seg aller mest til å lage, en bok med hennes favorittjulemat. Her ivaretar Ida julehøytidens mattradisjoner, men tenker også nytt, alt blir gjort med hennes egen vri. Og som alltid kjempegodt, men helt enkelt. Vi følger Ida gjennom den koselige adventstiden, med bakst av julekaker og spiselige julegaver. Deretter tar hun oss med inn i selve høytiden og til ulike varianter av den store festmiddagen. I romjulen kan du samle familie og venner til julefrokost, romjulsmiddag eller til et bugnende koldtbord. Og til slutt, årets siste dag, med festmiddager, nyttårsdrinker og fantastiske desserter.
Ida Gran-Jansen vant første sesong av tv-serien Hele Norge baker, og siden den gang har hun gjort karriere med matbloggen sin som inneholder både middagsretter og søt bakst. I denne boken presenterer hun sine personlige julefavoritter. Her finner man tradisjonsrik mat med personlig vri, både festmiddager, julefrokost, koldtbord, julebakst og spiselige julegaver. I tillegg inneholder boken forslag til nyttårsaften, med festmiddager, nyttårsdrinker og desserter. Omtalen er utarbeidet av BS.