Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
255 sider
I denne kokeboken søker mesterkokk Tom Viktor Gausdal seg tilbake til barndommens store smaksopplevelser. Oppmerksomheten er vendt bort fra franske sauser og eksotiske grønnsaker fra Asia, her er det norsk tradisjonsmat på solide og velsmakende lokale råvarer som gjelder. Klassikere som blant annet kjøttkaker, fiskegrateng, ertesuppe, rømmegrøt og hvetekringle blir løftet frem, og tilberedningsmetoder behørig beskrevet. Omtalen er utarbeidet av BS.
9788232804306 : Nkr 499.00
0889062
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Tradisjonsmat : maten jeg vokst
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom