Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
240 sider
Det absolutt vanskeligste for glutenallergikere er å finne gode brød, noe nordmenn spiser mest av i løpet av uka. Denne boka er laget for deg som vil: - Lære å lage saftige brød som både smaker bedre og er mer næringsrike enn ferdigproduktene i butikk. - Lære å bake brød som hverken er tidkrevende eller vanskelige, med godt resultat. - Få inspirasjon til glutenfrie brød som følger dagens mattrender. Gled deg til sunne og smakfulle glutenfrie brød, som attpåtil er lette å lage og ikke koster skjorta. Blant oppskriftene finner du alt fra hverdagsvinnere til brød for fest. Med andre ord en komplett guide til vellykket, glutenfri brødbakst for alle anledninger.
9788284370736 : Nkr 399.00
900143
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

  Reserveringer :1
NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerTil avhenting q 641.815 FIL
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Den store glutenfrie brødboka :
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom