Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
641.815 GAU
225 sider
SURDEIG I ALT er en bok for deg som ønsker å lære deg kunsten å bake med sur-deig på en enkel og ukomplisert måte. Eller for deg som allerede er godt kjent med den naturlige måten å bake på, men ønsker å utforske det mer. Maggi har gjennom årene holdt en rekke surdeigskurs, og nå deler hun sin kunnskap gjennom denne boken. I Surdeig i alt får du over 50 nye oppskrifter sammen med detaljerte trinn-for-trinn-beskrivelser. Her finner du oppskrifter på tradisjonelle brød, rundstykker, søt bakst, pizza, grytebrød, kringler og mye mer. Surdeigsbaking er for mange blitt en myteomspunnet måte å bake på og blir ofte .forbundet med lange, kompliserte prosesser. Maggi beskriver en enkel og lett forståelig prosess som alle kan få til bestående av tre ingredienser: Vann, mel og salt! Maggi har tidligere skrevet boka «Surdeig for alle» som ble en stor suksess. I den nye boka gir hun deg de samme enkle beskrivelsene sammen med mange nye og spennende oppskrifter.
9788269370706 : Nkr 449.00
940306
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

  Reserveringer :4
NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerUtlånt til 25/11/2024 641.815 GAU
2Madla bibliotek, Voksenavdelingen FagbøkerUtlånt til 26/11/2024 641.815 GAU
SURDEIG I ALT er en bok for deg som ønsker å lære deg kunsten å bake med sur-deig på en enkel og ukomplisert måte. Eller for deg som allerede er godt kjent med den naturlige måten å bake på, men ønsker å utforske det mer. Maggi har gjennom årene holdt en rekke surdeigskurs, og nå deler hun sin kunnskap gjennom denne boken. I Surdeig i alt får du over 50 nye oppskrifter sammen med detaljerte trinn-for-trinn-beskrivelser. Her finner du oppskrifter på tradisjonelle brød, rundstykker, søt bakst, pizza, grytebrød, kringler og mye mer. Surdeigsbaking er for mange blitt en myteomspunnet måte å bake på og blir ofte .forbundet med lange, kompliserte prosesser. Maggi beskriver en enkel og lett forståelig prosess som alle kan få til bestående av tre ingredienser: Vann, mel og salt! Maggi har tidligere skrevet boka «Surdeig for alle» som ble en stor suksess. I den nye boka gir hun deg de samme enkle beskrivelsene sammen med mange nye og spennende oppskrifter.

Godt nok : enkle og sunne matgleder


av Margrethe Gausel (Margrethe (Maggi) Gausel ; [foto: Margrethe Maggi Gausel])
Bok utgitt 2018
Ingen ledig (Avd.: Sølvberget, Magasin U2 - Plassering: Fagbøker 641.563 GAU)
Bestill Husk denne

Godt nok junior : sunne matgleder for unge kokker


av Margrethe Gausel (Margrethe (Maggi) Gausel ; foto: Margrethe Maggi Gausel)
Bok utgitt 2019
Ledig (Avd.: Sølvberget, 2. etasje Barn og ungdom - Plassering: Fagbøker 641.5 GAU)
Bestill Husk denne

Surdeig for alle : mel - vann - salt


av Margrethe Gausel (Maggi Gausel)
Bok utgitt 2022
Ingen ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.815 GAU)
Bestill Husk denne

Surdeig i alt


av Margrethe Gausel (Maggi Gausel)
Bok utgitt 2024
Ingen ledig (Avd.: Sølvberget, 3. etasje - Plassering: Fagbøker 641.815 GAU)
Bestill Husk denne
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Surdeig i alt
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom