Information:
| Dette er kokeboka for alle som skal flytte hjemmefra og begynne å lage maten sin selv. Men også kokeboka for alle som har lyst til å ta hverdagsmaten til nye høyder. Boka ble til da forfatter Thomas Hornes sønn, Gabriel, fylte tjue år. Han ville gi ham en helt spesiell gave, nemlig en samling av alle oppskriftene, tipsene og triksene han skulle ha lært ham før han flytter hjemmefra, men som han ikke rakk. Thomas fikk med seg Eivind S. Platou på design og illustrasjon, så det skulle bli en ordentlig bok. Da den var ferdig, skjønte de at dette ikke bare var en gave til Gabriel, men også deres gave til alle andre! Her er oppskriftene på all maten som Gabriel elsker, og som pappa Thomas elsker å lage til ham, og som han gruer seg til ikke å lage til ham lenger, nå som han forlater redet. Her får dere mer enn 60 oppskrifter som de er sikre på at dere kommer til å like. Pluss pappas tips og triks for å lage billig, enkel, sunn og god mat til både hverdags og fest. Thomas Horne har gitt ut en rekke anerkjente bøker, blant annet bestselgeren «Ølbrygging fra hånd til munn», «Kunsten å ikke kaste mat», som fikk DOGA-merket og vant gull i Visuelt og sølv i Årets vakreste bøker, samt «Den store klimaguiden», som fikk Brageprisen i åpen klasse og gull i både Visuelt og Årets vakreste bøker. Sammen med Eivind S. Platou, Colin Eick og Kåre Martens har han startet det uavhengige og kompromissløse Handverk Forlag.
. - Alder: Unge voksne/Voksne
|