1. utg.: Oslo : Cappelen Damm, 2008 med tittel: Den store pølseboka
. - Me kan eta pølser til dei utrulegaste anledningar,og glede oss til ei god pølsefest. Pølse er fourtsigbart, trygt, kjent og kjært. Det blir fleire og fleire lokale pølsemakarar som produserar makalaust gode pølser. I denne pølseboka vil ogso du bli pølseentusiast - pølseelskar. I denne boka vil du finne fakta om pølser, tarmar, krydder, feitt, ernæring og kjøt. Du vil ogso finne gode løysingar på korleis du kan få til spenstige pølser. Meistaren og budeia syner deg korleis du skal få dine pølser gode for deg. Å laga pølser er enkelt, forførande godt og gjev deg meistringskjensle langt inn i ryggmargen. Boka gjev deg ogso inspirerande oppskrifter på korleis du kan laga matrettar med pølser. Gle deg til å bli din eigen pølsemakar! Bodil Irene Gunnarsdotter Nordjore