Opplysninger2
| Finnes det noen som ikke elsker sjokolade? Vi spiser det som godteri, vi drikker kakao på tur, vi gir bort konfekt i gave. Vi serverer sjokoladekake i barnebursdagen og spiser sjokoladepudding til dessert. Enten du er proff eller amatør på kjøkkenet, lager du ganske sikkert stadig vekk mat med sjokolade hele tiden. I Sjokoladeboka har Sverre Sætre brukt all sin sjokoladekunnskap til å lage den definitive kokeboka om sjokolade på norsk. Her har Sverre samlet det han selv mener er de aller beste oppskriftene på de beste og viktigste sjokoladerettene - fra hverdagsfavoritter som cookies og varm sjokolade til kompliserte kakeklassikere som Saint Honoré og Sarah Bernhardt. Sætre forklarer hvorfor nettopp disse oppskriftene er så gode, viser hvordan du skal gå fram for å tilberede dem riktig, og foreslår alternativer eller variasjoner for dem som vil utforske videre. Illustrerte steg-for-steg-forklaringer tar deg gjennom alle vanskelige punkter i oppskriftene. Resultatet er en overdådig, praktisk og fristende grunnbok - like nyttig enten du er nybegynner eller feinschmecker. Sjokoladeboka er drømmeboka for alle som liker sjokolade. Sverre Sætre er Norges fremste og mest folkekjære konditor, kjent fra TV-serier, avisspalter og en rekke bestselgende og prisbelønte kokebøker. I tillegg er han Norges kanskje største sjokoladeekspert: I over to tiår har han arbeidet profesjonelt med sjokolade - på kokkelandslaget, på noen av landets fremste restauranter og på sitt eget nyskapende konditori i Oslo.
|