Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Hva skjedde med maten?


Hylleplass
613.2 STA
Forfatter
Tittel
Utgitt
Omfang
172 sider
Opplysninger2
Tror du at du spiser sunt når du velger frokostblanding med bilde av bær eller matvarer merket med «fullkorn», «uten tilsatt sukker» og «proteinrik»? Sannheten er at du blir lurt. Matindustrien bruker betydelige krefter for å overbevise deg om å velge deres produkter. Ofte er de varene som markedsføres som gode kjøp, også de som inneholder minst råvarer og mest fyllstoffer. Disse hypervelsmakende produktene er beriket med smaksforsterkere, som aroma og fargestoffer, for å gi deg noe med digg smak og konsistens. De er designet for å gi deg en umiddelbar lyst etter mer. Er du ikke oppmerksom, kan du bli ledet til å ta valg som egentlig ikke er dine. I denne boken får du vite hva som skjedde med maten, og om fyllstoffene du bør styre unna. Jeg forteller deg hvordan du tar råvarebaserte matvalg, og gir deg kunnskap som gjør at du kan gjennomskue kynisk markedsføring - og ta makten tilbake. Du har rett til å vite hva du selv spiser!
Emner
Dewey
Nettressurser
ISBN
Tittelnr
Bok