Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Under trykk : den store trykkokerkokeboka


Hylleplass
Forfatter
Tittel
Utgitt
Omfang
214 sider
Opplysninger2
Jan Ivar Nykvist viser deg her hvordan trykkokeren tar enkle råvarer og klassiske retter til nye høyder på rekordtid! Når du koker under trykk, reduseres koketiden betraktelig. Den store kjøttgryta som vanligvis må koke halve dagen, er ferdig og perfekt mør på under en time. Kok risengrynsgrøt på et kvarter – uten å røre. Du sparer tid, du sparer energi, du tar godt vare på smak og næringsstoffer, og du får helt nye muligheter på kjøkkenet. Med trykkokeren kan du enkelt trylle frem alle slags deilige gryter og supper, men den kan også brukes til å koke kraft, lage risotto, hummus, pinnekjøtt – og mye mer. Under trykk er ikke bare en rikholdig samling oppskrifter, men også en inspirerende guide for alle som vil mestre trykkokekunsten på sitt eget kjøkken.
Emner
Sjanger
Dewey
Nettressurser
ISBN
Tittelnr
Bok