Hopp over navigasjon
Sølvberget bibliotek og kulturhus
Hjemmeside
Søk
Mine Lån
Min profil
Kontakt oss
Kontaktdetaljer
Kontaktskjema
Forslagsskjema
Mer...
Avansert søk
Flere søkemetoder...
Søk i alfabetisk liste over søkeord
Kommandosøk (CCL)
Kikkhullet
Mobil-nettsider / webapp
Interesser
Huskeliste
Historikk
Mine stjernekast
Lukk meny
Lånernummer
PIN-kode
Vis
Glemt PIN?
Ny låner?
Forbli pålogget
Sølvberget bibliotek og kulturhus
Søkefelt
X
Avgrens
Medietyper
Bok
Film
CD
Lydbok
E-bok
Språkkurs
Søk bare etter
Tittel
Person
Emne
Beregnet på
Barn
Ungdom
Voksen
Vis kun ledige titler
Flere valg (År, Språk, m.fl)
Utgivelsesår
Fra
til
Språk
Velg språk
Afrikaans
Albansk
Amharisk
Arabisk
Armensk
Aserbadjansk
Asturiansk
Baskisk
Belarusisk
Bengali
Bokmål
Bosnisk
Bretonsk
Bulgarsk
Burmesisk
Cambodiansk
Dansk
Dari
Dinka
Egyptisk
Engelsk
Eskimo
Esperanto
Estisk
Etiopisk
Farsi
Finsk
Flamsk
Flerspråklig
Fransk
Færøysk
Gaelisk
Georgisk
Gresk, klassisk
Gresk, moderne
Grønlandsk
Gujarati
Hausa
Hebraisk
Hindi
Igbo
Indonesisk
Ingen
Irsk
Islandsk
Italiensk
Japansk
Katalansk
Kikongo
Kinesisk
Kinyarwanda
Koreansk
Kroatisk
Kurdisk
Kurmanji
Kvensk
Latin
Latvisk
Litauisk
Lulesamisk
Makedonsk
Nederlandsk
Nepalesisk
Nordsamisk
Norrøn
Norsk
Nynorsk
Oromo
Panjabi
Pashto
Polsk
Portugisisk
Romani
Rumensk
Russisk
Samisk (andre)
Serbisk
Shona
Skoltesamisk
Slovakisk
Slovensk
Somalisk
Sorani
Spansk
Språk ikke angitt
Svensk
Swahili
Sørsamisk
Tagalog
Tamil
Tatarisk
Thai
Tigrinja
Tsjekkisk
Twi
Tyrkisk
Tysk
Ubestemt
Uigurisk
Ukrainsk
Ungarsk
Urdu
Uten språklig innhold
Vietnamesisk
Walisisk
Wolof
Xhosa
Yoruba
Må også inneholde:
Nytt søk
Avansert søk
Andre søkemetoder
Avansert søk
Søk i alfabetisk liste over søkeord
Kommandosøk (CCL)
Kikkhullet
Søk med mobilen
Katalogpost
*0010780453 *003NO-LaBS *00520211116211610.0 *007t *008200225s2020 no er 0 nob d *009 cam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-63911-2$qinnbundet$cNkr 399.00 *0243 $a9788202639112 *035 $a(NO-LaBS)12444224(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150333759 *040 $bnor *08204$a641.5956$223/nor$qNO-OsBAS *090 $bq$c641.5956$dBER *1001 $aBergum, Vidar$6(NO-LaBS)780453-1$_29262500 *24510$aAubergine & tahini$bhverdagsmat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor$cVidar Bergum ; foto: Bahar Kitapci *250 $a1. utgave *260 $aOslo$bCappelen Damm$c2020 *300 $a245 sider$billustrasjoner$c26 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bNO$0(NO-LaBS)780453-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bTR$0(NO-TrBIB)1512719457438 *5208 $aHerlig hjemmelaget mat fra Tyrkia, Midtøsten og noen spennende steder til, det er dette Vidar Bergum inviterer deg på i sin nye kokebok. Her får du noe kjent, noe nytt og noe overraskende, og masse gode smaker og opplevelser ved spisebordet. Aubergine og tahini - hjemmelaget mat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor er en inspirerende og uhøytidelig bok om hverdagsmaten slik den lages, og nytes, i disse områdene. Mat som det er raskt å lage, og mat som tar litt lenger tid, men som du likevel har tid til i en travel hverdag med litt fornuftig planlegging. Og, som i Hummus og granateple, forteller Vidar litt om matkulturen, menneskene og opphavet til flere av rettene som har blitt laget på de mange kjøkken rundt omkring i århundrer. I denne boken vil du finne et vell av vegetariske oppskrifter med spennende og gode smaker. For som Vidar sier: Kjøtt er mer som tilbehør her jeg bor, det er sesongens grønnsaker sammen med linser og kikerter som er basisen i hverdagsmaten. Men hjemmelaget mat er også den sosiale maten, mat du inviterer venner og familie til å spise og kanskje også være med å lage. Da skal bordet bugne av velsmakende og duftende retter, med og uten kjøtt. Som en perfekt avslutning, tyrkisk kaffe og noe søtt. Alt dette og mer til, får du oppskrifter på i Vidars neste bok. Vidar Bergum er bosatt i Istanbul og ble kåret til beste nisjeblogger i 2016. Juryens begrunnelse for å gi Et kjøkken i Istanbul prisen: «Vidar Bergums blogg tar litt pusten fra deg. Den er eksotisk, visuelt god og litt annerledes. Han inviterer inn på et kjøkken vi ikke kjenner så godt, med en naturlighet og raushet som gjør at du bare har lyst til å slippe alt du har i hendene og begynne å lage tyrkisk mat og prøve ut nye kryddertyper. Han skriver godt om inspirasjon og kommer alltid med gode henvisninger og tips til hvordan man selv kan få til det han lager hjemme. En leken og herlig blogg.» *65004$aMatlaging$9nob$_10114000 *651 4$aTyrkia$_10915500 *651 7$aMidtøsten$9nob$2Bokbasen AS$_31303900 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aKitapci, Bahar$0(NO-TrBIB)1512719457438$efotograf$4pht$8f$_32143900 *7400 $aAubergine og tahini *85641$amedia.boknett.no$uhttps://media.boknett.no/objects/59/37/150333759/productimage_ORG_842db1480e95776ac600edc79482611206e5fe5d.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg ^