Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2002 . - Bok . - 210 s.
Bokmål
Sjanger:
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
2Sølvberget, Magasin U2 2002På hylla q 641.5948 ET
5Sølvberget, 1. etasje LokalenPå hylla q 641.5948 ET
7Finnøy bibliotek På hylla 641.59 ET
8Finnøy bibliotek På hylla 641.59 ET
9Rennesøy bibliotek LokalenPå hylla 641.59 Lokal
Forlaget skriver om denne boka: Hugsar du bestemor sine søndagsmiddagar? Snart er det berre dufta att av desse barndomsminna. For at ikkje klassikarane skal dø ut, har me banka på hos folk som hugsar litt meir enn oss.
I denne boka har me samla både oppskrifter og kulturminne frå det rogalandske kjøkkenet. Prøv deg på over 130 oppskrifter, og les meir om kva slag råvarer og utstyr som blei nytta, korleis maten blei konservert, og om ulike skikkar knytte til maten og måltida. Boka er illustrert med saftige og frodige bilete frå vår eiga tid.
Rett utafor døra vår er det berre å forsyna seg av både surt, søtt, salt og bittert. Dette er ikkje ei bok for "coffee-tables" men for kjøkkenbenkar!
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Et : på kjøkkenet i Rogaland
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom