Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2015 . - Bok . - 256 s.
Bokmål
Opplysninger:
Boken gir en innføring i vinsmaking uten strenge retningslinjer eller koder. Det handler kun om ren vinglede for den allmenne forbruker som ønsker å lære mer om vin. Boken er enkelt lagt opp med illustrasjoner og forklaringer for nybegynnere. Det er lagt stor vekt på hvordan man kan gjenkjenne og finne frem til riktig vin ved hjelp av lukt, farge og smak. Her lærer leseren også hvordan folk snakker om vin, hvor du finner vin du liker, hvordan vin lagres og serveres for å få frem det beste i dem. I tillegg gir den deg oversikt over druesortene og vindistriktene en bør kjenne til.
Hylleplass:
641.22 OLD
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerUtlånt til 6/12/2024 641.22 OLD
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Vin : smak og behag
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom