Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2017 . - Bok . - 256 s.
Bokmål
Opplysninger:
Kaffeprodusenter har i dag tilgang til flere kaffetyper og teknikker enn noen gang tidligere. Det betyr at kaffedrikkere har mange valgmuligheter, særlig hvis de har forståelse for opprinnelsen og kvaliteten på det de har i koppen. Det er mye som påvirker smaken på den ferdige drikken, for eksempel dyrking, jordsmonn, klima, høsting, brenning, brygging og vannkvalitet. I denne boka ser den prisbelønte baristaen og kaffebrenneren James Hoffman nærmere på disse og andre avgjørende faktorer. Han går gjennom de viktigste kjennetegnene på kaffe fra ulike land, fra Australia til Afrika og Sør-Amerika, og gir praktiske råd om hvordan man best brygger kaffe hjemme. Rikt illustrert med kart og fotografier. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje På hylla q 641.337 HOF
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Kaffeboka : fra bønne til kopp
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom