Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2018 . - Bok . - 142 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
De fleste vet hva det vil si å preppe ski. Færre vet kanskje at man også kan preppe mat og måltider? Matprepping eller meal prepping er et fenomen som flere har vært borti på nettet. Nå er boka her. Prepper du maten, blir du ikke bare sunnere, lettere og mer miljøvennlig, du sparer også penger og tid. Du unngår impulskjøp fordi du har planlagt hva du skal kjøpe. Du sparer tid, fordi du like gjerne kan lage én stor porsjon som fordeles over tre dager i uka, i stedet for å forberede samme måltid tre ganger. Og du klarer å gå ned i vekt når du allerede har passende porsjoner med for eksempel grønnsaker og kylling liggende spiseklart i kjøleskapet. Boka gir deg oppskrifter til alle dagens måltider. Den gir en introduksjon til hva det betyr å preppe og inspirerer deg til å planlegge for en sunn, travel og bærekraftig hverdag. Ta den med deg på kjøkkenet og ønsk matprepping velkommen i ditt liv!
Hylleplass:
641.5 BRA
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Sølvberget, 3. etasje FagbøkerUtlånt til 26/3/2024 641.5 BRA
2Sølvberget, 3. etasje På hylla 641.5 BRA
Hvorfor preppe? Du sparer tid, penger og kalorier!

Å preppe betyr å forberede. Matprepping gir deg mye: sunnhet, tid, penger og en bærekraftig hverdag.

Prepper du maten din, blir du ikke bare sunnere, lettere og mer miljøvennlig, du sparer også penger og tid. Du unngår impulskjøp i matbutikken fordi du har planlagt hva du skal kjøpe. Du sparer tid fordi du like gjerne kan lage én stor porsjon som fordeles over tre dager, som å forberede samme måltid tre ganger. Og du klarer å gå ned i vekt når du allerede har grønnsaker og kylling liggende spiseklart i kjøleskapet. Og sist, men ikke minst: Matprepping gir deg god samvittighet fordi du får stålkontroll over behovet ditt og du kaster mindre.

Boka gir deg oppskrifter til frokost, lunsj, middag, kvelds og mellommåltider.

Ta med deg boka på kjøkkenet og ønsk matprepping velkommen i ditt liv!

Helsejournalistene Jo Brand og Christina Bølling har travle dager på jobb, familie, venner og alle livets aktiviteter. Hvordan får de tid til alt? De har begynt å preppe maten! De vet hva de skal ha til lunsj og middag de neste dagene, for alt ligger klart i kjøleskapet. Og de beholder roen i hverdagen.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Matprepping : hvordan planlegge
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom