Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2001 . - Bok . - 400 s.
n
Hylleplass:
Fa 641.5 BRI
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

NrAvdelingBindPlasseringNoteStatusHylle
1Finnøy bibliotek På hylla Fa 641.5 BRI
Forlaget skriver om denne boka:
NORDISKE NASJONALRETTER
En matglad reise i våre nordiske naboland.
Landene i Norden er like, og de er ganske forskjellige. Ser vi på hva som står på matbordene, opplever vi det samme. Likhetene er påfallende, men det er sannelig også forskjellene.

I denne boken har Arne Brimi, Aase Strømstad og Eirik Myhr samlet sine inntrykk etter å ha reist Norden på kryss og tvers for å studere matkultur og stikke hodene i lokale gryter. Resultatet av ferden er blitt en enestående presentasjon av Norden som kulinarisk landskap og en appetittvekkende skattkiste som inneholder flere hundre oppskrifter fra alle deler av Norges naboland.

Både artiklene som presenterer de matkulturelle landskapene, og det overveldende utvalget av oppskrifter er ledsaget av vakre fargefotos.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Nordiske nasjonalretter : en ma
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom