Pascal
tekst: Pascal Dupuy og Lene Evensen ; foto: Veslemøy VråskarDupuy, Pascal · Bok · Bokmål · utgitt cop. 2012
Ikke ledig
ca 2 - 3 uker ventetidHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010644568 *003NO-LaBS *00520211116211019.0 *007t *008151112s2012 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-8071-266-0$qib.$c398 kr *035 $a(NO-LaBS)9690213(bibid) *08274$qNO-OsBA$a641.865$25 *08274$qNO-OsBA$a647.954821$25 *090 $bq$c641.865$dDUP *1001 $aDupuy, Pascal$d1965-$_26900300 *24510$aPascal$ctekst: Pascal Dupuy og Lene Evensen ; foto: Veslemøy Vråskar *260 $aLysaker$bDinamo$ccop. 2012 *300 $a190 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *5058 $aHar innholdsfortegnelse, register *5208 $aI denne boken blir vi kjent med Pascal Dupuy, franskmannen som har fått oss til å elske macaroner, trøfler og pasjonsfruktmousse. Her deler han noen av sine hemmeligheter, og viser hvordan man kan lage terter, sjokolader, kaker og bakverk. Oppskriftene er gjennomførbare også for deg som ikke er så bevandret i dessert-, kake- og sjokoladeverdenen. Alle oppskriftene er utstyrt med kokkehatter som viser vanskelighetsgraden, én hatt er veldig lett, fem hatter er mer avansert. Boken gir også et glimt inn i Pascal-hverdagen, som foruten baking består av matkurs, dyktige medarbeidere, kreativitet og internasjonal berømmelse. *599 $a398 kr *61024$aPascal$_23840800 *65024$aKaker$_11184500 *65024$aKonditorer$_28135700 *65024$aKonditorfag$_15822200 *65024$aSjokolade$_14313900 *7001 $aEvensen, Lene$emedforfatter$4aut$_24785700 *7001 $aVråskar, Veslemøy$d1980-$efotograf$4pht$_26077400 ^