*0010654886
*003NO-LaBS
*00520211116210814.0
*007t
*008170131s2017 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-316-1148-6$qh.$c99 kr
*035 $a(NO-LaBS)10658410(bibid)
*041 $heng
*08204$qNO-OsBA$a641.5639311$223/nor
*090 $c641.5639$dGLU
*24500$aGlutenfritt kjøkken$c[oversatt av Bente-Lill og Terje Øygard]
*2461 $aGluten-free kitchen$iOriginaltittel
*260 $a[Oslo]$bSpektrum$c2017
*300 $a128 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)654886-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)654886-2
*4901 $aLove food
*500 $aOriginaltittel: Gluten-free kitchen
*5058 $aHar register
*5208 $aBoka inneholder oppskrifter på glutenfri mat. Den åpner med en introduksjon om glutenfritt kosthold og er videre delt inn i følgende kapitler: frokost, lunsjretter og snacks, hovedretter og desserter og baking. Omtalen er utarbeidet av BS.
*599 $a99 kr
*650 4$aCøliaki$_14246600
*650 4$aGlutenfri kost$_14246700
*650 4$aKokebøker$_11119100
*650 4$aMatlaging$9nob$_10114000
*65007$aCøliaki$2Bokbasen AS$_14246600
*65007$aGlutenfri kost$9nob$2Bokbasen AS$_31681400
*655 4$aKokebok$_27667600
*655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600
*7001 $aØygard, Bente-Lill$d1957-$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)654886-1$_16541400
*7001 $aØygard, Terje$d1958-$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)654886-2$_16541500
*830 0$aLove food$_24366700
^