*0010656468
*003NO-LaBS
*00520211116211252.0
*007t
*008170503s2017 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-93493-04-4$c299 kr
*035 $a(NO-LaBS)10712281(bibid)
*041 $heng
*08204$qNO-OsBA$a641.59458$223/nor
*090 $bq$c641.5945$dCAL
*1001 $aCaldesi, Katie$6(NO-LaBS)656468-1$_28916800
*24510$aSicilia$boppskrifter fra en italiensk øy$cav Katie & Giancarlo Caldesi ; oversatt til norsk av Geir Postoloff ; illustrasjoner av Johanna Noack ; fotografier av Helen Cathcart
*2461 $iOriginaltittel$aSicily :$brecipes from an Italian island
*260 $aBekkestua$bMemo forlag$c2017
*300 $a272 s.$bill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$beng.$0(NO-LaBS)656468-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bit.$0(NO-LaBS)656468-2
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bt.$0(NO-LaBS)656468-3
*5058 $aHar register
*5208 $aSicilia er den største øya i Middelhavet og har et kjøkken influert av italienske, greske, spanske, franske og arabiske smaker. Kate og Giancarlo Caldesi har reist på kryss og tvers av øya og prøvd autentiske retter med spennende smaker. Resultatet er denne boka, en blanding av reiseskildring og kokebok, der forfatterne deler sine beste oppskriftene - samtidig som de skildrer livlige markeder og nydelige strender på øya. Her kan du lære å lage pasta, risotto, focaccia, couscous, retter av grønnsaker, fisk og kjøtt, kaker og desserter. Mange av oppskriftene er glutenfrie. Omtalen er utarbeidet av BS.
*599 $a299 kr
*65007$aGlutenfri kost$9nob$2Bokbasen AS$_31681400
*65007$aKulturhistorie$9nob$2Bokbasen AS$_30267000
*65007$aMat og drikke$9nob$2Bokbasen AS$_30485400
*65014$aMatlaging$9nob$_10114000
*651 4$aItalia$_10010900
*651 4$aSicilia$_10534400
*651 7$aSicilia$9nob$2Bokbasen AS$_31690900
*655 4$aKokebok$_27667600
*655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600
*7001 $aCaldesi, Giancarlo$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)656468-2$_28916900
*7001 $aCathcart, Helen$efotograf$4pht$_28917000
*7001 $aNoack, Johanna$eillustratør$4ill$6(NO-LaBS)656468-3$_28917100
*7001 $aPostoloff, Geir$eoversetter$4trl$_28691800
^