Trine inviterer
Trine SandbergSandberg, Trine
Bok Bokmål utgitt 2017 Kokebøker
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: q 641.5 SAN)
(sortering: q 641.5 SAN)
*0010657575 *003NO-LaBS *00520211116211212.0 *007t *008170623s2017 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-53984-9$qib.$c399 kr *035 $a(NO-LaBS)10778382(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor *090 $bq$c641.5$dSAN *1001 $aSandberg, Trine$d1964-$6(NO-LaBS)657575-1$_26847400 *24510$aTrine inviterer$cTrine Sandberg *2463 $aMenyer til hverdag og fest *260 $aOslo$bCappelen Damm$c2017 *300 $a263 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)657575-1 *500 $aUndertittel på omslaget: Menyer til hverdag og fest *5058 $aHar register *5208 $aTrine Sandberg, som driver Norges største matblogg, inviterer til god mat og hyggelig samvær med denne kokeboken. Den inneholder ca. 90 oppskrifter, hvorav 80 er nye og ikke tidligere publisert på bloggen. Menyene kan brukes til store og små anledninger, hverdag eller fest. Forfatteren gir også gode tips om hvordan man best planlegger og forbereder måltidet, hvordan man beregner mat til mange gjester og hva som kan gjøres klart på forhånd. Her er oppskrifter på alt fra gode brød til hovedretter og pizzafavoritter, drikke, desserter og kaker. Trines matblogg har 10-årsjubileum i år. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a399 kr *650 4$aKokebøker$_11119100 *65014$aMatlaging$9nob$_10114000 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7400 $aMenyer til hverdag og fest ^