Fritter shjiten
Renée FagerhøiFagerhøi, Reneé
Bok Bokmål utgitt 2018 Kokebok
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(hylleplass: q 641.5 FAG)
(hylleplass: q 641.5 FAG)
*0010662624 *003NO-LaBS *00520211116211803.0 *007t *008180308s2018 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-93039-73-0$qib.$c399 kr *035 $a(NO-LaBS)10914856(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0528709 *08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor *090 $bq$c641.5$dFAG *1001 $aFagerhøi, Reneé$d1986-$6(NO-LaBS)662624-1$_29352700 *24510$aFritter shjiten$cRenée Fagerhøi *260 $a[Jessheim]$bFalck forlag$c2018 *300 $a227 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)662624-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)662624-2 *5058 $aHar ordliste *5208 $aReneé Fagerhøi gikk til topps i kokkekonkurransen Top Chef i 2016. I denne kokeboken deler hun sine beste oppskrifter: tradisjonelle retter med en personlig vri, kosemat til helgen, avantgardistiske middagsretter og eksotisk snacks. I tilhørende tekster knytter hun oppskriftene til egne barndomsminner, musikk-, film- og reiseopplevelser. Rikt illustrert. Forord av Bent Stiansen. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a399 kr *650 4$aKokebøker$_11119100 *650 4$aMatlaging$9nob$_10114000 *655 4$aKokebok$_27667600 *7001 $aMogen, Geir$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)662624-2$_29352800 ^