*0010541503
*003NO-LaBS
*00520211116211701.0
*007t
*008060821s2006 xx e 0 nob d
*009 cam 1
*019 $bl
*020 $a82-04-12877-0$qh.$c259 kr
*020 $a978-82-04-12877-5
*035 $a(NO-LaBS)8864142(bibid)
*0827 $a394.1$223/nor
*0827 $a641.692$25
*090 $bq$c641.692$dJOH
*1001 $aJohansen, Jahn Otto$d1934-2018$6(NO-LaBS)541503-1$_10568400
*24510$aKlippfisk bacalao$bkulturhistorisk kokebok$cJahn Otto Johansen
*250 $a2. utg.
*260 $a[Oslo]$bDamm$c2006
*300 $a148 s.$bill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn$0(NO-LaBS)541503-1
*4901 $aLevende norske tradisjoner
*500 $a1. utg.: 2003
*5058 $aBibliografi: s. 145
*546 $aTekst på bokmål
*599 $a259 kr
*650 4$aKlippfisk$_17184400
*650 4$aMatlaging$9nob$_10114000
*65007$aFiskeretter$9nob$2Bokbasen AS$_30942100
*655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600
*830 0$aLevende norske tradisjoner$_16903600
^