Grunnleggende ernæringslære
Anette Hjartåker ... [et al.]Bok · Bokmål · utgitt 2017
Ikke ledig
ca 2 - 3 uker ventetidLogg inn for flere valg
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010867906 *003NO-LaBS *00520211116211404.0 *007t *008 b xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-05-49693-4$qib.$cNkr 729.00 *035 $a(NO-LaBS)10779230(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0517569 *08204$qNO-OsBA$a613.2$223/nor *090 $c613.2$dGRU *24500$aGrunnleggende ernæringslære$cAnette Hjartåker ... [et al.] *250 $a3. utg. *260 $aOslo$bGyldendal akademisk$c2017 *300 $a475 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)867906-1 *500 $a1. utg. 2009 *5058 $aHar bibliografi, register *5208 $aBoken gir innføring i fagområdet ernæring og er oppdatert på sentrale områder innenfor nyere forskning. Hovedfokuset er samspillet mellom kosthold og fysisk aktivitet for god helse. Boken er tilpasset norske forhold, med blant annet norske næringsstoffanbefalinger. 'Grunnleggende ernæringslære' er beregnet på studenter innen medisin, ernæring, idrettsfag og fysioterapi. Den kan også gi et godt grunnlag for mer spesialiserte områder som klinisk ernæring, samfunnsernæring og næringsmiddelteknologi. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aErnæring$gkosthald$2bibbi$9nno$_46369300 *65017$aErnæring$gkosthold$2bibbi$9nob$_46173800 *7001 $aHjartåker, Anette$d1967-$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)867906-1$_34697600 ^