Mat til fest : koldtbord, tapas, buffet
Wenche Andersen ; foto: Synøve DreyerAndersen, Wenche
Bok Bokmål utgitt 2014 Kokebøker
*0010629372 *003NO-LaBS *00520211116211618.0 *007t *008140210s2014 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-43313-0$qib.$c349 kr *035 $a(NO-LaBS)10050409(bibid) *08274$qNO-OsBA$a641.5$25 *090 $bq$c641.8$dAND *1001 $aAndersen, Wenche$d1954-$6(NO-LaBS)629372-1$_22334600 *24510$aMat til fest$bkoldtbord, tapas, buffet$cWenche Andersen ; foto: Synøve Dreyer *260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2014 *300 $a133 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)629372-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)629372-2 *5058 $aHar innholdsfortegnelse, register *5208 $aWenche Andersen har samlet oppskrifter på mat som passer til alle årets festdager. Koldtbord, tapas og buffet passer når man skal ha mange gjester til bords. Her finner du gamle travere med ny vri, spanskinspirerte småretter, lett mat til sommerfesten, inspirasjon til juleselskapet og ikke minst til kakebordet. I tillegg gir boka råd om planlegging og gjennomføring av større selskaper, blant annet hvor mye som må handles inn, hva som kan lages i forveien og hvilke retter som passer sammen. *599 $a349 kr *650 4$aSelskapsmat$_15780400 *650 4$aSmåretter$_13592500 *650 4$aTapas$_21194800 *65007$aMat og drikke$9nob$2Bokbasen AS$_30485400 *65007$aSelskap$9nob$2Bokbasen AS$_30659400 *65014$aMatlaging$9nob$_10114000 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aDreyer, Synøve$d1967-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)629372-2$_23311100 ^