*0010637874
*003NO-LaBS
*00520211116211317.0
*007t
*008150122s2015 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-02-45073-1$qib.$c349 kr
*035 $a(NO-LaBS)10260118(bibid)
*041 $heng
*08274$qNO-OsBA$a641.637$25
*090 $c641.637$dMOL
*1001 $aMoldvær, Anette$6(NO-LaBS)637874-1$_27690000
*24510$aKaffe$cAnette Moldvær ; [oversettelse: Ann Kristin Hermundstad]
*2461 $iOriginaltittel$aCoffee obsession
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2015
*300 $a224 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)637874-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)637874-2
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aBoka inneholder alt du trenger å vite for å brygge en perfekt kopp kaffe: informasjon om ulike kaffesorter, kvalitet, oppbevaring, brenning og kverning. Forfatteren forklarer hvordan man kan identifisere og sammenligne smaker, teksturer, syrenivå og ettersmak i de forskjellige kaffetypene. Trinn for trinn-forklaringer viser hvordan du gjør klar bønnene, bruker bryggeutstyr og lager små kunstverk i kaffen - også kalt latte art. I tillegg inneholder boka ca. 100 oppskrifter fra hele verden, som affogato, café au lait, frappé og flat white. Anette Moldvær er barista og har vunnet priser i flere internasjonale konkurranser.
*599 $a349 kr
*650 4$aKaffe$_11152600
*650 4$aKaffedrikker$_20905900
*65007$aKaffe$9nob$2Bokbasen AS$_31655600
*7001 $aHermundstad, Ann Kristin$d1961-$eoversetter$4trl$6(NO-LaBS)637874-2$_22812700
^