*0010639334
*003NO-LaBS
*00520211116211715.0
*007t
*008150323s2015 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-05-47790-2$qib.$c399 kr
*035 $a(NO-LaBS)10296013(bibid)
*08274$qNO-OsBA$a641.76$25
*090 $bq$c641.76$dNYK
*1001 $aNykvist, Jan Ivar$6(NO-LaBS)639334-1$_27790700
*24510$aGlød$bgrillmaten som imponerer$cJan Ivar Nykvist ; foto: Stian Broch ; oppskriftene i boken har øl- og vintips fra to eksperter: Amund Polden Amundsen (øl) og Sara Døscher (vin)
*260 $a[Oslo]$bGyldendal$c2015
*300 $a279 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn$0(NO-LaBS)639334-3
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)639334-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)639334-2
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)639334-4
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, register
*5208 $aDenne boka inneholder tips, triks og mange oppskrifter for alle som vil bli bedre til å lage grillmat. Her kan man lære hvordan man tilbereder hele måltider på grillen, og hvordan enkle forberedelser på kjøkkenet gjør jobben mye enklere. Forfatteren deler sine beste oppskrifter på retter med kjøtt, fisk og grønnsaker, pizza, hamburgere og diverse tilbehør. Til og med desserten kan grilles, ifølge Jan Ivar Nykvist. Han er utdannet kokk og tre ganger norgesmester i grilling.
*599 $a399 kr
*650 4$aMatlaging$9nob$_10114000
*65007$aGrilling$2Bokbasen AS$_19667800
*65014$aGrillretter$_19667900
*655 4$aKokebok$_27667600
*655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600
*7001 $aAmundsen, Amund Polden$emedarbeider$4ctb$6(NO-LaBS)639334-2$_27790800
*7001 $aBroch, Stian$d1981-$eforfatter$4aut$6(NO-LaBS)639334-3$_26336800
*7001 $aDøscher, Sara$emedarbeider$4ctb$6(NO-LaBS)639334-4$_27790900
^