Taco Republica : mexicansk taco i Torggata
Henrik J. Henriksen ; foto: Jimmy LinusHenriksen, Henrik J.
Bok Bokmål utgitt 2015 Kokebok
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: 641.5972 HEN)
*0010643416 *003NO-LaBS *00520211116211435.0 *007t *008150918s2015 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-05-47371-3$qib.$c379 kr *035 $a(NO-LaBS)10394356(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.5972$223/nor *090 $c641.5972$dHEN *1001 $aHenriksen, Henrik J.$d1973-$6(NO-LaBS)643416-1$_28062500 *24510$aTaco Republica$bmexicansk taco i Torggata$cHenrik J. Henriksen ; foto: Jimmy Linus *260 $a[Oslo]$bGyldendal$c2015 *300 $a240 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)643416-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsv.$0(NO-LaBS)643416-2 *5058 $aHar register *5208 $aNordmenns fredagstaco er ganske forskjellig fra sin meksikanske opprinnelse. I denne boken finner du alt som trengs for å piffe opp fredagstacosen, enten du bare vil piffe opp litt med en skikkelig salsa, eller gå hele veien og lage et autentisk meksikansk måltid fra bunnen av. Henrik J. Henriksen, matjournalist og kokk, er medeier i den populære restauranten Taco Republica i Oslo, hvor de lager taco slik man får den på gaten i Mexico. I denne boken får du vite hvordan du skal få til dette hjemme - her finner du oppskrifter på tortilla, salsa, fyll eller snacks, fra det enkleste til mer avanserte oppskrifter og ingredienser. *599 $a379 kr *65014$aTaco$_18388400 *65024$aMatlaging$9nob$_10114000 *651 4$aMexico$_11227300 *655 4$aKokebok$_27667600 *7001 $aJimmy Linus$d1979-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)643416-2$_28062600 ^