Kokkelære : den store kokeboka
Tom Victor Gausdal ; foto: Ingvar ErikssonGausdal, Tom Victor
Bok Bokmål utgitt 2015 Kokebøker
*0010643425 *003NO-LaBS *00520211116211435.0 *007t *008150918s2015 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-7547-762-8$qib.$c599 kr *035 $a(NO-LaBS)10401092(bibid) *08274$qNO-OsBA$a641.5$25 *090 $bq$c641.5$dGAU *1001 $aGausdal, Tom Victor$d1976-$6(NO-LaBS)643425-1$_21877500 *24510$aKokkelære$bden store kokeboka$cTom Victor Gausdal ; foto: Ingvar Eriksson *260 $aOslo$bPress$c2015 *300 $a624 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)643425-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsv.$0(NO-LaBS)643425-2 *5058 $aHar ordliste, register *5208 $aHar du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? I «Kokkelære» finner du over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler. Gausdal forklarer alt man trenger å vite om råvarene, og viser hvilke 40 grunnleggende tilberedningsteknikker du trenger for å kunne lage virkelig god mat, som en profesjonell kokk. Boken inneholder detaljerte steg-for-steg beskrivelser som demonstrerer alt fra grunnleggende kokkeferdigheter som kutteteknikk, brødbakst og filtrering, til mer krevende prosesser som partering av dyr, kompliserte konditorprosedyrer og tilberedning av spesielt vanskelige retter. Boken dekker alle sider av matlagingen, med vekt på hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet. *599 $a599 kr *65014$aMatlaging$9nob$_10114000 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aEriksson, Ingvar$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)643425-2$_23707400 ^