Endelig helg : verdens beste helgemat
Ørjan Johannessen ; foto: Tom HagaJohannessen, Ørjan
Bok Bokmål utgitt 2016 Kokebøker
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: q 641.5 JOH)
(sortering: q 641.5 JOH)
*0010651524 *003NO-LaBS *00520211116211201.0 *007t *008160905s2016 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-02-52447-0$c399 kr *035 $a(NO-LaBS)10594233(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor *090 $bq$c641.5$dJOH *1001 $aJohannessen, Ørjan$d1985-$6(NO-LaBS)651524-1$_28613900 *24510$aEndelig helg$bverdens beste helgemat$cØrjan Johannessen ; foto: Tom Haga *260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2016 *300 $a207 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)651524-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)651524-2 *5058 $aHar register *5208 $aEn verdensmester i kokkekunst har lyst til å kose seg litt ekstra i helgen. Hva lager han da? I denne boka deler Ørjan Johannessen sine beste oppskrifter på helgemat som kan serveres til familie og venner. Han har satt sammen en rekke helgemenyer med nesten 100 oppskrifter til sammen. Her er tradisjonsmat og internasjonal mat med varierende vanskelighetsgrad og tidsbruk. I tillegg deler Johannessen for første gang essensen i smakene fra vinnerrettene i den internasjonale kokkekonkurransen, Bocuse d'Or. Ørjan Johannessen jobber som kokk ved Bekkjarvik Gjestgiveri på Austevoll i Hordaland. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a399 kr *65014$aMatlaging$9nob$_10114000 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aHaga, Tom$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)651524-2$_22512600 ^