Hjemme hos Trond Moi : kokkens egne favorittoppskrifter
Trond Moi, Pål HetlandMoi, Trond
Bok Bokmål utgitt 2017 Kokebøker
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: q 641.5 MOI)
*0010658190 *003NO-LaBS *00520211116211048.0 *007t *008170815s2017 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-419-1390-7$qib.$c399 kr *035 $a(NO-LaBS)10792707(bibid) *08204$qNO-OsBA$a641.5$223/nor *090 $bq$c641.5$dMOI *1001 $aMoi, Trond$d1969-$6(NO-LaBS)658190-1$_19089500 *24510$aHjemme hos Trond Moi$bkokkens egne favorittoppskrifter$cTrond Moi, Pål Hetland *260 $aBergen$bVigmostad Bjørke$c2017 *300 $a276 s.$bkol. ill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)658190-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)658190-2 *5058 $aHar register *5208 $aHva lager Trond Moi, en av landets mest kjente kokker, til middag på en helt vanlig tirsdag? Og hva serverer han når han har familie eller venner på middagsbesøk? I denne kokeboka blir vi med hjem på kjøkkenet til Moi. Han deler over 100 av sine beste oppskrifter, som han har samlet og utviklet gjennom en årrekke. Her finner vi alt fra sandwicher og salater til grillmat, husmanskost, festmat og snacks. Kokken gir også tips om råvarer, kjøkkenredskaper og tilberedningsmetoder. Omtalen er utarbeidet av BS. *599 $a399 kr *650 4$aKokebøker$_11119100 *65014$aMatlaging$9nob$_10114000 *655 4$aKokebok$_27667600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 *7001 $aHetland, Pål$d1968-$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)658190-2$_23637000 ^