*0010661792
*003NO-LaBS
*00520211116211317.0
*007t
*008180123s2017 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-419-1520-8$qib.$c299 kr
*035 $a(NO-LaBS)10869834(bibid)
*035 $a(NO-OsBA)0525061
*08204$qNO-OsBA$a641.812$223/nor
*090 $c641.812$dNER
*1001 $aNeraal, Helena$d1966-$6(NO-LaBS)661792-1$_25144700
*24510$aTapas på norsk$cHelena Neraal ; foto Stian Andersen ; kjøkkensjef og tilrettelegger Marie Englund
*2463 $aNorske tapasfavoritter - med råvarer fra sjø og skog
*250 $a2. utg.
*260 $aBergen$bVigmostad Bjørke$c2017
*300 $a142 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)661792-2
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bsv.$0(NO-LaBS)661792-1
*500 $a1. utg.: Oslo : Schibsted, 2007
*500 $aUndertittel på omslaget: Norske tapasfavoritter - med råvarer fra sjø og skog
*5208 $aNorske råvarer og spansk mattradisjon er en god kombinasjon. I denne boken deler Helena Neraal sine beste oppskrifter på norsk tapas. Her er retter med elg, hjort og kalv, skalldyr, laks, sild og mye mer. Det er egne kapitler med tips til tilbehør som grønnsaker, sauser og dipper. Forfatteren har også satt sammen flere forslag til tapas-menyer. 2007. Revidert utgave med nye bilder og flere nye oppskrifter. Omtalen er utarbeidet av BS.
*599 $a299 kr
*650 4$aMatlaging$9nob$_10114000
*65007$aSmåretter$9nob$2Bokbasen AS$_31645400
*65014$aTapas$_21194800
*651 7$aNorge$9nob$2Bokbasen AS$_30172600
*7001 $aAndersen, Stian$d1973-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)661792-2$_24954800
*7001 $aEnglund, Marie$emedarbeider$4ctb$_25144900
*7400 $aNorske tapasfavoritter - med råvarer fra sjø og skog
*7400 $aNorske tapasfavoritter, med råvarer fra sjø og skog
^