Ville bær : rå smak
Kirsten Winge og Arne NohrWinge, Kirsten · Bok · Bokmål · utgitt [2021]
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.647 WIN)
Plassering: Fagbøker (sortering: q 641.647 WIN)
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0010869100 *003NO-LaBS *00520211116211435.0 *007t *008 b xx e 0 0 nob d *009 cam 1 *019 $bl *020 $a978-82-419-5364-4$qheftet$cNkr 349.00 *035 $a(NO-LaBS)12816236(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0604793 *08204$qNO-OsBA$a641.647$223/nor *090 $bq$c641.647$dWIN *1001 $aWinge, Kirsten$d1960-$6(NO-LaBS)869100-1$_21560100 *24510$aVille bær$brå smak$cKirsten Winge og Arne Nohr *250 $a1. utgave *260 $aBergen$bVigmostad Bjørke$c[2021] *300 $a127 sider$billustrasjoner i farger$c25 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)869100-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-TrBib)1470399608869 *5208 $aBiolog Kirsten Winge har en særskilt interesse for å utforske det naturens spiskammer har å by på. Dette er noe hun har formidlet i en rekke bøker om alt fra bær til viltkjøtt. I denne boken tar Winge for seg de vanligste ville bærene man finner i Norge. Leseren får en innføring i hvordan disse bærene kan foredles til smakfulle produkter som saft, gelér og syltetøy, eller som komponenter i desserter, kaker og bakverk. Omtalen er utarbeidet av BS. *65017$aBær$gmatlaging$9nor$2bibbi$_42904900 *7001 $aNohr, Arne$d1955-$0(NO-TrBib)1470399608869$efotograf$4pht$_35032500 *856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://aja.bs.no/5ab91f4f-242c-4a0c-98aa-8cab3839232d/cover/original.jpg$3Omslagsbilde *856 $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://aja.bs.no/5ab91f4f-242c-4a0c-98aa-8cab3839232d/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde ^