*001896141
*003NO OsBA
*00520210918134127.0
*007ta
*008200804s2020 no e 0 0 nno d
*009 nam a22 c 4500
*019 $bl
*020 #$a9788234003769$cNkr 399.00$qinnbundet
*035 $a(NO-LaBS)12610796(bibid)
*035 $a(NO-OsBA)0592363
*040 $aNO-OsBA$bnob$erda
*041 $hswe
*082 $a641.815$qNO-OsBA$223/nor
*090 $c641.815$dJOH
*1001#$aJohansson, Martin$d1973-$0(NO-TrBIB)9054970$4aut$81$_45272200
*240 $aBröd, bröd, bröd$brecept, råd och genvägar$_45272300
*24510$aBrød, brød, brød$boppskrifter, råd og snarvegar$cMartin Johansson ; foto Jakob Fridholm ; omsetjing: Aud Søyland
*264 $aOslo$bSamlaget$c2020
*300 #$a254 sider$billustrasjoner i farger
*336 #$atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 #$auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 #$abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 #$aNordmenn$bn.$mNasjonalitet/regional gruppe$2bibbi$82
*386 #$aSvensker$bsv.$mNasjonalitet/regional gruppe$2bibbi$81
*386 #$am$mKjønn$811
*520 #$aI denne boka finn du nærare hundre oppskrifter på ulike typar brød: harde, mjuke, raske, langsame, lyse, mørke, sure og søte. Oppskriftene er laga for å vere enkle å bake, og i tillegg til tips til korleis ein kan bake på enklare vis gir boka deg mogelegheit til å utarbeide din eigen favorittoppskrift. Martin Johansson er heimebakar og har tidlegare gitt ut ei rekkje bøker om brød. Han står òg bak bloggen «Pain de martin». Omtalen er utarbeidd av BS.
*546 #$aNynorsk tekst
*650 7$aBrødbaking$0(NO-OsBA)1115667$9nno$2bibbi$_45272400
*650 7$aBrødbaking$0(NO-OsBA)1115667$9nob$2bibbi$_45272500
*7001#$aFridholm, Jakob$d1980-$0(NO-TrBIB)11036218$4pht$811$81$_45272600
*7001#$aSøyland, Aud$d1954-$0(NO-TrBIB)90155552$4trl$82$_30259000
*8521#$h641.81$iJ
^