Sylting og safting heile året
Gunda DjupvikDjupvik, Gunda
Bok Nynorsk utgitt 2012 Kokebøker
Ledig
Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
Plassering: Fagbøker (sortering: 641.4 DJU)
Plassering: Fagbøker (sortering: 641.4 DJU)
*0010611570 *003NO-LaBS *00520211116211040.0 *007t *008120622s2012 xx e 0 nno d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-521-8135-7$qib.$c369 kr *035 $a(NO-LaBS)9284303(bibid) *0827 $a641.4 *090 $c641.4$dDJU *1001 $aDjupvik, Gunda$d1966-$6(NO-LaBS)611570-1$_25578300 *24510$aSylting og safting heile året$cGunda Djupvik *260 $aOslo$bSamlaget$c2012 *300 $a127 s.$bill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)611570-1 *5058 $aHar innhaldsliste, register *5208 $aHer gir Gunda Djupvik deg inspirasjon til å safte og sylte på gamle og nye måtar. Vi syltar med frukt og bær frå både hagen, butikken og skogen, og tilset krydder og utradisjonelle smakar. Boka er delt inn etter årstider og ulik tilgang på ingrediensar. Oppskriftene er gjennomprøvde, og metodane godt forklarte. Boka er for både nybegynnarar og vidarekomne som vil prøve noko nytt. Djupvik har også laga kokeboka "Smalhans. Sunn, god og rimeleg mat" (2011). *546 $aNynorsk tekst *599 $a369 kr *650 4$aKonservering$_10810900 *650 4$aSafting$_21561700 *650 4$aSylting$_14675800 *65007$aHjemmekonservering$9nob$2Bokbasen AS$_30841600 *655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600 ^