*0010622352
*003NO-LaBS
*00520211116210847.0
*007t
*008130627s2006 xx e 0 nob d
*009 nam 1
*019 $bl$dL
*020 $a82-584-0555-1$qh.$c150 kr
*020 $a978-82-584-0555-6
*035 $a(NO-LaBS)3503185(bibid)
*0827 $a363.192
*090 $c363.192$dLJO
*1001 $aLjostveit, Karin$_26719300
*24510$aTrygg mat$bhygiene og mikrobiologi$cKarin Ljostveit
*260 $aOslo$bYrkeslitteratur$ccop. 2006
*300 $a132 s.$bill. (noen kol.)
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*4901 $aRestaurant- og matfag
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, oppgaver med løsningsforslag
*599 $a150 kr
*650 4$aHygiene$_10104400
*650 4$aLærebøker$_10139100
*650 4$aMatsikkerhet$_20818100
*650 4$aMikrobiologi$_14163500
*655 4$aLærebøker$_12044800
*655 7$aLærebok$9nor$2norvok$_29151200
*830 0$aRestaurant- og matfag$_26719400
^