*0010626411
*003NO-LaBS
*00520211116211136.0
*007t
*008131106s2013 xx e 0 nno d
*009 nam 1
*019 $bl
*020 $a978-82-521-8304-7$qib.$c369 kr
*035 $a(NO-LaBS)9952448(bibid)
*08274$qNO-OsBA$a641.82$25
*090 $c641.82$dDJU
*1001 $aDjupvik, Gunda$d1966-$6(NO-LaBS)626411-1$_25578300
*24510$aBall, klubb og komle med dott$cGunda Djupvik ; foto: Gunda Marie Næss
*260 $aOslo$bSamlaget$c2013
*300 $a155 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)626411-1
*386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)626411-2
*5058 $aHar innholdsfortegnelse
*5208 $aPotetball har vore populær husmannskost over heile landet og kvar landsdel har sin favoritt. Kompe, komle, klubb, krumme, kromdøse, ruter og risk, er alle namn på potetball. Ball er heller ikkje eit særnorsk fenomen, både palt, gnocchi, knödeln og zeppelinar er varianter av vår potetball. I denne boka gir Gunda Djupvik oppskrifter på eit solid utval av både potetball og fiskeball med ulikt tilbehør. Ho gir råd om korleis ballen blir heilt perfekt med rett konsistens, og nye og moderne vriar på den tradisjonsrike retten.
*546 $aNynorsk tekst
*599 $a369 kr
*650 4$aKokebøker$_11119100
*650 4$aMatlaging$9nob$_10114000
*65014$aKomler$_26959400
*655 7$aKokebøker$9nob$2Bokbasen AS$_30168600
*7001 $aNæss, Gunda Marie$d1965-$efotograf$4pht$6(NO-LaBS)626411-2$_26959500
^