Er det liv, er det sopp!
Leif Ryvarden, Klaus HøilandRyvarden, Leif
Bok Bokmål utgitt 2014
Ledig
- Sølvberget, 3. etasje: 1 av 1 ledig
(sortering: 579.5 RYV)
*0010628786 *003NO-LaBS *00520211116211611.0 *007t *008140128s2014 xx e 0 nob d *009 nam 1 *019 $bl *020 $a978-82-8265-083-0$qib.$c399 kr *035 $a(NO-LaBS)10024099(bibid) *08274$qNO-OsBA$a579.5$25 *090 $c579.5$dRYV *1001 $aRyvarden, Leif$d1935-$6(NO-LaBS)628786-1$_10998300 *24510$aEr det liv, er det sopp!$cLeif Ryvarden, Klaus Høiland *260 $aOslo$bDreyer$c2014 *300 $a175 s.$bill. *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)628786-1 *386 $mNasjonalitet/regional gruppe$bn.$0(NO-LaBS)628786-2 *5058 $aHar innholdsfortegnelse, register *5208 $aSopp finnes overalt og griper inn i alle livsmiljøer. Daglig er vi omgitt av sopp eller sopprodukter som brød, ost, vin, øl og antibiotika. Soppen er dessuten sterkt representert i kulturhistorien vår, fra soppforgiftninger i gamle Roma til religiøse ritualer og tallrike sykdomshistorier. Denne boka er et populærvitenskaplig streiftog gjennom soppriket. Her kan man la seg forundre over soppens imponerende livsvilje og tilpasningsevne. Dette er en revidert og utvidet utgave av boka som fikk Brageprisen i 1998. *599 $a399 kr *650 4$aSopp$_10997800 *65007$aSopp$9nob$2Bokbasen AS$_31575900 *7001 $aHøiland, Klaus$d1948-$emedforfatter$4aut$6(NO-LaBS)628786-2$_13832300 ^